Bygglant
Search

Teknisk Säljare i Linköping sökes

Om tjänsten

Som teknisk Säljare kommer du att arbeta med att sälja och driva projekt. Du skapar och prissätter ett förslag till kunden och i vissa fall driver du projektet hela vägen och till dess att en färdig byggnad står på plats.

I rollen som teknisk Säljare är du ansvarig för och delaktig i det mesta av säljarbetet såsom uppsökande av nya verksamheter, kartläggning av marknaden. Du bokar och genomför själv dina personliga kundbesök, kvalitetsuppföljning, kundvård och nyckeltalsrapportering ingår även som vanligt förekommande arbetsuppgifter.

När det kommer till framtagandet av offerter, avtal samt i förhandlingar så arbetar du individuellt men också i nära samarbete med övriga mer tekniskt inriktade kollegor.Du utgår från Linköping där du har ditt kontor och ansvarar för bearbetningen av Östergötland med omnejd.

Kvalifikationer

  • Vi söker dig som har någon form av byggteknisk utbildning eller annan erfarenhet inom byggsektorn. Har du dessutom erfarenhet ifrån lantbruk genom lantbruksutbildning eller praktisk erfarenhet från lantbruk så är detta ett plus men inget krav. Du har flerårig erfarenhet av uppsökande komplex B2B försäljning och förhandling, gärna tekniskt inriktad.  Goda datorkunskaper är ett måste, då du kommer att driva projekten i ett IT-baserade projektledningssystem. Har du dessutom erfarenhet av att upprätta anbudskalkyler för husbyggnationer är detta ett plus.
  • Som person är du resultatinriktad och stimuleras av att arbeta med eget budgetansvar. En förutsättning för att lyckas med detta arbete är att du har ett strukturerat arbetssätt och en förmåga att skapa och upprätthålla goda kundkontakter. Du är självgående, noggrann och mån om att hålla en god service mot våra kunder. Du har lätt för att ta för dig och är lätt att samarbeta med.
  • Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.
  • Du har ett naturligt intresse av att lära dig nya saker och självklart är du tekniskt intresserad. Framför allt gillar du att arbeta med teknik i kombination med en säljande roll.
  • B-körkort är ett krav.

Om arbetsgivaren

Borga Gruppen är en internationell företagsgrupp som har en nettoomsättning på cirka 450 miljoner SEK. Verksamheten utvecklar, producerar och säljer prefabricerade stålhallar och byggnadstillbehör för tak- och väggsystem. Borga Gruppen arbetar redan idag med prefabricerade hallbyggnader genom sitt dotterbolag Borga Plåt AB (Skara), där Lantbruk är ett av bolagets fyra kundsegment (Ridhus, Sport, Industri & affärslokaler).

Bygglant AB ingår som en del i Borga Gruppens satsning på byggentreprenader och är  en helhetsleverantör av byggnationer till svenska lantbrukare, industri och offentligsektor  från egen konstruktion och produktion av komponenter, till slutligt färdigställande av själva byggnaden som totalentreprenad. Bygglant AB finns på orterna Örebro, Skellefteå, Kalmar, Halmstad och Gotland.

 

Hur du ansöker:

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Har du frågor eller vill veta mer är du välkommen att kontakta Matz Liljeroth.

e-mail: matz.liljeroth@bygglant.se

telefon: 019-768 08 60

Välkommen med din ansökan.

Ingen sida hittad för "{{query}}", försök med annat sökord
Vänligen vänta, söker efter "{{query}}" ...