Bygglant
Search
  • Om oss - trygghet, ansvar och kvalitet | BYGGLANT

Trygghet, ansvar och kvalitet

Bygglant är en totalleverantör av byggnader sedan 1992. Vi har en unik position i det svenska lantbruket men är även specialister på offentliga anläggningar och industribyggnader. Den 31 maj 2016 färdigställde vi vår 10.000:e byggnad.

Vi är ett kompetensföretag som projekterar, planerar och utför byggnationer över hela landet. Genomförandet av våra totalentreprenader lägger vi ut på våra väletablerade och erfarna samarbetspartners som finns över hela Sverige.

Vi har underentreprenörer i alla nischer: markentreprenader, betonggjutning, el, VVS och industriella installationer. Unikt för oss är vårt helhetsåtagande från idé till färdig byggnad, vilket innefattar ritning av fasad-, grund- som konstruktionsritningar. Läs gärna mer om hur det är att bygga med Bygglant.

Vi finns nära dig

Vårt huvudkontor finns i Örebro, och vi har verksamhet i Skara, Halmstad, Linköping, Kalmar, Stockholm och Skellefteå. I Örebro finns en egen ingenjörsavdelning och projektsamordning.

Ett företag i Borga-koncernen

Sedan 2014 ingår Bygglant i svenska Borga-koncernen. Med Bygglants spetskompetens inom totalentreprenader och Borgas kontroll på hela kedjan blir vårt gemensamma erbjudande helt unikt på byggmarknaden. Läs mer om Borga och vår gröna historia.

Ingen sida hittad för "{{query}}", försök med annat sökord
Vänligen vänta, söker efter "{{query}}" ...