Bygglant
Search

Med Bygglant får du trygghet, ansvar och kvalitet

Bygglant är nyckelfärdiga totallösningar för lantbruket och har varit det sedan 1992. Bygglant är ett välkänt namn i det svenska lantbruket och står för trygghet, ansvar och kvalitet. 2016 färdigställdes den 10.000:e Bygglanthallen.

Bygglant är ett varumärke inom Borgakoncernen som projekterar, planerar och utför byggnationer över hela landet. Med Bygglants spetskompetens inom totalentreprenader och Borgas kontroll på hela kedjan och egentillverkade byggkomponenter blir vårt erbjudande helt unikt på byggmarknaden. Genomförandet av våra totalentreprenader sköter vi dels själva, samt läggs ut på våra väletablerade och erfarna samarbetspartners som finns över hela Sverige.

Vi har underentreprenörer i alla nischer: markentreprenader, betonggjutning, el, VVS och industriella installationer. Unikt för oss är vårt helhetsåtagande från idé till färdig byggnad, vilket innefattar ritning av fasad-, grund- som konstruktionsritningar. Läs gärna mer om hur det är att bygga med Bygglant.

Borga och Bygglant finns nära dig

Vårt huvudkontor finns i Skara, och vi har verksamhet i Örebro, Linköping, Stockholm, Halmstad och Skellefteå. I Örebro finns en egen ingenjörsavdelning och projektsamordning.

Ingen sida hittad för "{{query}}", försök med annat sökord
Vänligen vänta, söker efter "{{query}}" ...