Bygglant
Search

Maskinhallar och gårdsverkstäder

Gårdens hjärta utgörs inte sällan av en funktionell maskinhall. Där är det verksamhet året runt och ofta varierar hallens funktion med lantbrukets årscykel. Att bygga maskinhall i en totalentreprenad från Bygglant innebär att du får en byggnad som håller i generationer.

En maskinhall för lantbruk kan vara så många saker. Oisolerat spannmålslager, isolerad och uppvärmd gårdsverkstad, garage, kontor, tvätthall… ja, användningsområdena och kombinationerna dem emellan är närmast oändliga. Då kan det vara betryggande att veta att Bygglant har uppfört hundratals maskinhallar och har många uppslag att komma med för att hitta en optimal lösning för just dina behov.

Förr i tiden och in i våra dagar har det varit vanligt att man vill bygga sin maskinhall på egen hand, och självklart levererar vi byggsatser till dem som önskar. Men lantbrukarens vardag förändras och idag är det många som vill ha sin gårdsverkstad levererad som nyckelfärdig lösning. Ska dessutom marken beredas, vatten och avlopp anslutas etc, då är det en stor avlastning att vända sig till Bygglant och låta oss ta hand om hela projektet från start till mål.

Dessutom erbjuder vi en kvalitetssäkrad byggprocess, vilket man får betrakta som sällsynt inom lantbruket.

  Bli kontaktad

En gårdsbyggnad som pryder sin plats

När det gäller utseendet på maskinhallen, har vi en stor vana av att utforma byggnader i samma stil som omgivande gårdsmiljö. En vacker, stilenligt maskinhall imponerar på alla, förhöjer helhetsintrycket av din verksamhet och stärker därmed ditt goda rykte.

Kenneth Nilsson

Kenneth Nilsson

Entreprenadsäljare Skellefteå

  • Vill du bli kontaktad?

    Svara på några korta frågor så kontaktar vi dig så snart vi kan.

    SKICKA FÖRFRÅGAN!

Ingen sida hittad för "{{query}}", försök med annat sökord
Vänligen vänta, söker efter "{{query}}" ...