Bygglant
Search
  • Bygg köttstall med Bygglant, Bygglants lantbruksbyggnader och köttstall

Stall för köttproduktion

För all djurproduktion oavsett om man använder liggstall, lösdriftsstall, dikostall eller köttdjursstall så krävs det att stallbyggnaden utformas så att alla rutinarbeten blir så effektiva som möjligt. Bygglants stallösningar är utformade för att arbetsmoment som utfodring och utgödsling ska ta så liten tid i anspråk som möjligt.

Köttstall kallas även nötstall eller köttdjursstall och har i grunden även samma principer som gäller för dikostall. Oavsett om du väljer att bygga för lösdriftsstall, ligghall, dikostall eller konventionellt stall ska det vara lättskött och ge en god djur- och arbetsmiljö som är förutsättningar för goda resultat i produktionen. Ett välplanerat nötstall med låga driftskostnader är en långsiktig investering i din gårds produktion. Allt det här är naturligt för oss.

Lantbrukets främsta leverantör av köttdjurstallar

Sedan 1992 har Bygglant varit lantbrukarens förstahandsval vid byggnation. Vårt ursprung finns i de lokala lantmannaföreningarna och blev efter 20 år som en del av Lantmännen en del av Borga, även det ett företag med rötterna djupt i den Svenska landsbygden. Vi har byggt hundratals stallar för nöt under våra år och har en svårslagen erfarenhet och kompetens på området. Med vårt kundlöfte om trygghet, kompetens och kvalitet i botten – kan du alltid vara säker på att du väljer rätt leverantör, när du bygger med oss.

  Bli kontaktad

Ring vår expert på att bygga djurstall för nöt

Om du har frågor om krav, riktlinjer och regelverk kring byggnation av djurstallar, är du varmt välkommen att ringa vår specialist på området, Baltzar Karlsson. Han vägleder dig gärna, så att du kommer rätt från början med din kravspecifikation. Och som Bygglant alltid gör i våra byggprojekt, hjälper vi sen till med ritningar och projektering av ditt nya stall.

Bygglant bistår dig dessutom gärna när det gäller myndighetskontakter och liknande vid din förprövning.

Du kan läsa mer om förprövningar på Jordbruksverkets webbplats.

Baltzar Karlsson

Baltzar Karlsson

Entreprenadsäljare Skara

  • Vill du bli kontaktad?

    Svara på några korta frågor så kontaktar vi dig så snart vi kan.

    SKICKA FÖRFRÅGAN!

Ingen sida hittad för "{{query}}", försök med annat sökord
Vänligen vänta, söker efter "{{query}}" ...