Bygglant
Search
 • Bygga industribyggnad i totalentreprenad | BYGGLANT
 • Bygga industribyggnad i totalentreprenad | BYGGLANT
 • Bygga industribyggnad i totalentreprenad | BYGGLANT
 • Bygga industribyggnad i totalentreprenad | BYGGLANT
 • Bygga industribyggnad i totalentreprenad | BYGGLANT

En nyckelfärdig industribyggnad ger dig fokus på affärerna

Det finns inga genvägar till framgång, som företagare måste man hålla 100 % fokus på verksamheten varje dag. Låt oss leverera din nya industribyggnad, så slipper du tappa kollen på marknaden, konkurrenterna och den dagliga driften.

När det gäller en ny industribyggnad till ditt företag, är en helhetslösning som vår det enda som gäller. Ett byggprojekt är nämligen mycket mer än en upphandling, du blir byggherre med att tungt ansvar för att byggnationen följer lagar och regler inom arbetsmiljö och för att hålla ordning på vilka som vistas på byggarbetsplatsen.

Dessutom ska du koordinera underentreprenörernas arbete. Du ska se till att alla har korrekta arbetsinstruktioner och ritningar och dessutom dyker upp vid rätt tillfälle med rätt manskap och rätt utrustning. Lägg därtill kontakter med tillståndsgivande myndigheter, grannar, materialleverantörer och andra intressenter – då förstår du att det är mycket som riskerar att falla mellan stolarna, om du ska hantera den egna verksamheten samtidigt.

Vi hanterar kraven från professionella kunder

Det är inte många byggare förutom de stora drakarna som har kompetens och resurser att hantera kraven på dokumentation och kvalitetssäkring i ett större byggprojekt. Detta gör Bygglant helt unika på marknaden. Vi har sysslat med projektering och produktion av byggnader i mer än 20 år och har upparbetat både interna resurser och väl fungerande kvalitetssystem.

Vårt helhetsåtagande gör att vi kan avlasta dig som kund genom hela processen från idé till färdig byggnad, och dessutom hålla ordning och reda på projektets alla delar. Ett exempel på vad som gör oss unika är vår interna förmåga att rita och projektera det underlag som behövs. Dessutom hanterar vi kontakterna med myndigheter och andra intressenter.

En komplett, skräddarsydd industribyggnad

Det du behöver, det löser vi. Vi utgår alltid ifrån kundens unika behov och skapar tillsammans en optimal lösning för företagets verksamhet. Vi levererar gärna en komplett totalentreprenad innefattande mark, platta, byggnad, installationer och inredning. När din industribyggnad är besiktad och godkänd, då är det bara att flytta in verksamheten och starta upp.

Anders Nygren

Anders Nygren

Entreprenadsäljare Örebro

 • Vill du bli kontaktad?

  Svara på några korta frågor så kontaktar vi dig så snart vi kan.

  SKICKA FÖRFRÅGAN!

 • Offentlig upphandling?

  Bygglant har många års erfarenhet av byggnation för offentliga sektorn. Vi kan anbudsprocessen och har kvalitetssystem på plats, vilket gör oss till en lämplig byggparter för alla sorts offentliga insitutioner.

  Läs mer!

Ingen sida hittad för "{{query}}", försök med annat sökord
Vänligen vänta, söker efter "{{query}}" ...