Bygglant

Search

  • Lantbruksbyggnader | BYGGLANT
  • Lantbruksbyggnader | BYGGLANT
  • Lantbruksbyggnader | BYGGLANT

Lantbruksbyggnader

Bygglant är expert på byggnader för lantbruket. Sedan 1992 har vi uppfört byggnader för lantbrukets alla inriktningar. Vårt arv kommer från Sveriges lantmän och vi förstår lantbrukarens vardag och förutsättningar bättre än de flesta.

En rejäl lantbruksbyggnad ska gagna gårdens produktivitet i många år. Den är en del av gårdens logistikflöde såväl som utseende. Den ska optimera dina möjligheter som lantbrukare att utöva din verksamhet med största effektivitet och hållbarhet. Kort och gott finns det massor att tänka på vid byggnation bara vad gäller funktion och utseende. Lägg därtill alla delar som är kopplade till själva byggnationen, då blir det klart för många lantbrukare att en erfaren och kunnig partner, som kan ta ett helhetsansvar för byggnationen, är det enda trygga alternativet.

Allt från verkstad till mjölkstall

Bygglant utformar, projekterar och bygger lantbruksbyggnader för olika ändamål. Allt från kalla sädesmagasin till isolerade mjölkstall med inredning och installationer. Vår långa erfarenhet av lantbruksbyggnation gör att vi kan alla aspekter som är viktiga att ta hänsyn till beroende på byggnadens användningsområde.

Oftast gör vi hela projekteringen själva, men ibland sker det i tätt samarbete med underleverantörer av inredning och tekniska installationer. Ibland har kunden tagit fram en lösning med en rådgivare eller underleverantör som vi helt enkelt bygger vidare på. Vi har täta band med många av lantbrukets leverantörer och är vana vid samarbeten med kundens behov i fokus.

Ingen sida hittad för "{{query}}", försök med annat sökord
Vänligen vänta, söker efter "{{query}}" ...