Bygglant
Search
 • Lantbruksbyggnader | BYGGLANT
 • Lantbruksbyggnader | BYGGLANT
 • Lantbruksbyggnader | BYGGLANT

Lantbruksbyggnader

Bygglant är expert på att bygga lantbrukshallar. Sedan 1992 har vi uppfört byggnader för lantbrukets alla inriktningar. Vårt arv kommer från Sveriges lantmän och vi förstår lantbrukarens vardag och förutsättningar bättre än de flesta.

En rejäl lantbruksbyggnad ska gagna gårdens produktivitet i många år. Den är en del av gårdens logistikflöde såväl som utseende. När du som är lantbrukare ska bygga  lantbrukshall vill du ha en byggnad som optimerar dina möjligheter att utöva din verksamhet med största effektivitet och hållbarhet.

Kort och gott finns det massor att tänka på när man ska bygga ladugård eller liknande, bara vad gäller funktion och utseende. Lägg därtill alla delar som är kopplade till själva byggnationen, då blir det klart för många lantbrukare att en erfaren och kunnig partner som kan ta ett helhetsansvar för hela entreprenaden, är det enda trygga alternativet.

Allt från verkstad till ladugård

Bygglant kan utforma, projektera och bygg djurstall och lantbrukshallar för olika ändamål. Allt från kalla sädesmagasin till isolerade mjölkstall med inredning och installationer. Vår långa erfarenhet av lantbruksbyggnation gör att vi kan alla aspekter som är viktiga att ta hänsyn till beroende på byggnadens användningsområde.

Oftast gör vi hela projekteringen själva, men ibland sker det i tätt samarbete med underleverantörer av inredning och tekniska installationer, och vi kan också bistå redan i din förprövning. Ibland har du som kund tagit fram en lösning med en rådgivare eller underleverantör som vi helt enkelt bygger vidare på. Vi har täta band med många av lantbrukets leverantörer och är vana vid samarbeten med kundens behov i fokus.

Baltzar Karlsson

Baltzar Karlsson

Säljare/Projektledare

 • Vill du bli kontaktad?

  Svara på några korta frågor så kontaktar vi dig så snart vi kan.

  SKICKA FÖRFRÅGAN!

 • Önskar du att du hade bättre koll på branschbegreppen?

  I Bygglants entreprenadskola lär du dig bygg- och entreprenadbegreppen som är viktiga att förstå för dig som är byggherre eller ska handla upp ett byggprojekt.

   EntreprenadskolaN 

Ingen sida hittad för "{{query}}", försök med annat sökord
Vänligen vänta, söker efter "{{query}}" ...